VÅR RESTAURANT

I Bygdøy Allé 3 henter vi inspirasjon fra hele verden når vi setter sammen vår meny av klassiske matretter med vår egen nordiske tolkning.


KVALITET OG GODE RÅVARER

Kjøkkensjef Andreas Eliassen leder vårt kjøkkenteam og har god erfaring i bransjen, blant annet fra Le Canard, Grefsenkollen, Feinschmecker og Nedre Foss Gård. Han er opptatt av kvalitet og gode råvarer. Andreas sin lidenskap er å få frem skjønnheten i selv de enkleste råvarer, og viser gjerne frem alle mulighetene man har med alt fra gulrøtter til østers.  Med seg i teamet har han assisterende kjøkkensjef Zebastian, og sammen får de utfolde seg og være kreative med matrettene vi tilbyr.

 
 
 
 
En utrolig fin kveld og opplevelse som gjør at vi vil komme igjen mange flere ganger i fremtiden!
— Vanessa
 
Bygdøy_Alle_3_vår_restaurant.jpg
 

All mat lages på huset

For oss er det viktig at alle rettene våre blir laget på huset. Dermed sikrer vi at det som kommer ut fra kjøkkenet er av høy kvalitet. Kokketeamet er nøye sammensatt, og har lang erfaring innen restaurantbransjen. Vi har også en egen pastry-kokk, som står for alle søtsaker og dessertmenyen gjennom hele dagen.

reserver et ChambrÉ

I tilknytning til restauranten finner du avdelingen Skillebekk – et Chambré som kan reserveres til inntil 10 personer. Kontakt oss hvis du ønsker å reservere bord til ditt selskap.

åpningstider i restauranten


Mandag – Onsdag: 11.00-01.00
Torsdag – Lørdag: 11.00-03.00
Søndag: 11.00-18.00


  Kjøkkenets åpningstider
Lunsj Mandag – Fredag: 11.00 - 15.00
Middag Mandag – Lørdag: 16.00 - 22.00
Afternoon Tea Fredag – Søndag: 14.00 - 17.00
Brunch: Lørdag – Søndag; 11.00 - 16.00